ROCA
Noutati | Despre Mine | Harta |  

Biblia

Va rog selectati  • Biblia de Dumitru Cornilescu (1923). Desi neaprobata de Sfantul Sinod, aceasta versiune a Bibliei este scrisa intr-un limbaj mai apropiat de limba romana moderna si ca atare, este mai usor de citit. In aceasta versiune sunt folosite caractere diacritice.
  • Biblia aprobata de Sfantul Sinod, bazata pe obisnuita traducere oferita de Institutul Biblic si de Misiune al Bisericii Ortodoxe Romane inainte de aparitia versiunii Arhiepiscopului Bartolomeu Anania. Aceasta versiune nu foloseste caractere diacritice, nu are nevoie de JavaScript, nu are cuvintele lui Iisus subliniate si nu are referinte.
Pentru a elimina orice confuzie fiecare versiune a Bibliei este distinct notata cu un semn rosu sau cu un semn verde, dupa cum are sau nu acordul Sf Sinod.
Traducere fara autentificata Sf Sinod. Traducere autentificata de Sf Sinod.

Las la aprecierea dumneavoastra sa faceti alegerea uneia sau a alteia dintre versiuni. Personal cred ca este mai important spiritul decit litera legii.

Imi cer scuze pentru orice greseli de ortografie pe care le gasiti in aceste pagini. Avind in vedere volumul mare al Bibliei si de faptul ca practic toata munca si timpul depus sunt ale unei singure persoane, nu s-a facut o corectare a paginilor biblice. Pe aceasta o las in seama dumneavoastra. O sa fac corectii cu cea mai mare placere la cererea dumneavostra.

Va recomand sa folositi Internet Explorer versiunea 6.x pentru a viziona aceste pagini. Folosind orice alt program este posibil ca paginile sa nu apara asa cum am avut eu intentia de a le prezenta.

Va doresc o lectura placuta,
Gabriel Ditu


Sfarsit